Vacature: Commercieel Administratief Medewerker (Fulltime)

Ben jij commercieel sterk en heb je een goed oog voor administratie?

Werova is ruim 30 jaar actief in het produceren van hoogwaardige, waterdichte kunststof dakdoorvoeren. We zijn gespecialiseerd in doorvoeren voor platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Kwaliteit, het nakomen van afspraken en een snelle service kenmerken Werova. 

Werova is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven waaronder Heering Kunststof Profielen BV. Door groei en ontwikkeling van Werova, zijn we op zoek naar een enthousiaste commercieel administratief medewerker. 

Jouw functie

In deze afwisselende functie ben je als Commercieel Administratief Medewerker samen met je collega verantwoordelijk voor de (klant) ondersteuning in de breedste zin. Zo beheer je o.a. de orderadministratie waaronder de voorbereiding, invoeren en verwerking en het offertetraject. Daarnaast ben je zowel telefonisch als per e-mail het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers.

Verder ben je verantwoordelijk voor het boeken van de inkoopfacturen, het bijhouden van de uren administratie en de inkoop van de kantine- en kantoorartikelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding of gelijkwaardig (bijvoorbeeld Moderne Bedrijfsadministratie of Commercieel Medewerker);
  • Je beschikt over 3-5 jaar relevante werkervaring; ervaring in de bouwsector is een pre;
  • Je hebt een pragmatische en proactieve houding;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je werkt nauwkeurig, flexibel en bent bij voorkeur woonachtig in de regio;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse (en Duitse taal) is een pre;

Wij bieden

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Werova en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is het kantoor van Werova in Vorden.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bas Enning (Directeur 0573-253 777) of Karin Boomkamp (Hoofd Administratie 0573-253 777). Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl