Vacature Customer Service Medewerker

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (FULLTIME)

Ben jij ondernemend, klantvriendelijk en lijkt het je leuk om voor een organisatie te werken met een no-nonsense cultuur waarbinnen jij jezelf kunt ontwikkelen?

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ben je als Customer Service Medewerker samen met je collega verantwoordelijk voor de (klant) ondersteuning in de breedste zin. Zo beheer je o.a. de orderadministratie waaronder de voorbereiding, invoeren en verwerking en het offerte traject. Daarnaast ben je zowel telefonisch als per e-mail het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers.

Over Werova

Werova is ruim 30 jaar actief in het produceren van hoogwaardige, waterdichte kunststof dakdoorvoeren. We zijn gespecialiseerd in doorvoeren voor platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Kwaliteit, het nakomen van afspraken en een snelle service kenmerken Werova.

Meer informatie over Werova is te vinden op www.werova.nl

Werova is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven waaronder Heering Kunststof Profielen BV.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding of gelijkwaardig (bij voorkeur een commerciële opleiding);
  • Aantoonbaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie; (commerciële) ervaring in de bouwsector is een pre;
  • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en je maakt de vertaalslag naar de juiste oplossing;
  • Je hebt een pragmatische, proactieve houding en bent een teamspeler;
  • Je bent administratief onderlegd, werkt nauwkeurig en bent flexibel;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse (en Duitse taal) is een pre;

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Werova en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is het kantoor van Werova in Vorden.

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Henk Hemme (Directeur) op 0573- 253 777.

Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl