Over Werova

Werova is al ruim 30 jaar actief in het produceren van hoogwaardige kunststof dakdoorvoeren

We zijn gespecialiseerd in doorvoeren voor platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Kwaliteit, het nakomen van afspraken, een snelle service en dat alles tegen marktconforme prijzen: dat kenmerkt Werova. Een betrouwbare partner waarop u als vakman kunt bouwen!

Iedere dakspecialist weet dat een vakkundig dak pas echt af is als ook de afvoeren, overlopen en ontluchters goed zijn aangebracht. Een goed dak biedt immers bescherming tegen de elementen en draagt bij aan een goed en duurzaam binnenklimaat. Werova levert deze materialen in allerlei uitvoeringen en maten, in hoogwaardig PVC, PP en PE. Om te zorgen voor maximale kwaliteit bieden wij onze dakdoorvoeren standaard aan met folie. Zodat u deze op het dak eenvoudig kunt plaatsen en makkelijk kunt hechten aan de dakbedekking.

Werova: een betrouwbare partner waarop u als vakman kunt bouwen!

Maatwerk

Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Werova ontwikkelt en produceert niet alleen voor eigen gebruik, ook voor groothandels in zowel binnen- als buitenland worden kunststof dakdoorvoeren gemaakt. Samen met hen zoeken we gericht naar de juiste oplossing voor hun specifieke wens. Op die manier stellen wij fabrikanten en leveranciers in staat totaalleverancier te worden en zo hun dienstverlening verder te verbeteren. Zij stellen dakspecialisten vervolgens in staat hun werk nog beter te doen.

Offerte voor maatwerk

Bent u op zoek naar een kunststof dakdoorvoer met specifieke afmetingen die niet in het standaard assortiment zitten? Dan maken wij graag een offerte voor u. Nadat we van u een schets / tekening, de maten buitenwerks en het gewenste materiaal hebben ontvangen, kunnen wij een gericht voorstel maken. Voor de ontluchters en zijafvoeren dient tevens de dakhelling in graden doorgegeven te worden.

Werova: al ruim 30 jaar uw specialist in kunststof dakdoorvoeren